Отново е последният ден на трансферния пазар и отново в Англия гъмжи от новини за бъдещето на българската звезда Димитър Бербатов. Може би за последен път в кариерата си той е замесен в плановете на големите отбори на Острова и медиите там се надпреварват да пускат новини за него. 

Затова подбрахме само най-авторитетните източници и сортирахме информацията за българската звезда. Според журналиста от вестник "Таймс" Гари Джейкъб, Бербо вече е кацнал в Лондон и е на път да подпише с новия си отбор.

Той обаче отрече възможността Бербо да премине в някой от трите отбора, чиито имена се спрягаха за трансфер днес - Уест Хем, Астън Вила и Нюкасъл. Явно в битката за подписа му е замесен и четвърти вариант, без да се съобщава името му. 

Иначе за провал на възможността българският таран да премине в Уест Хем отрече и още един водещ английски репортер - Джеймс Бендж от "Ивнинг Стандард" твърди, че висш ръководител на "чуковете" му е обявил в прав текст, че трансфер на Бербатов не се очаква. 

Въпреки че българинът е свободен агент и може да подпише с нов отбор във всеки един момент от сезона, очакванията на Острова са да има сделка за подписа му до края на вечерта.