Дейвид Бекъм и известният телевизионен готвач Гордън Рамзи показаха нагледно, че за британците баскетболът определено не е най-интересният възможен спорт.

Контузеният футболист на Лос Анжелис Галакси и Рамзи, който на Острова е известен с кулинарните си шоу програми, се засякоха на двубоя от НБА между ЛА Лейкърс и Портланд Трейлблейзърс.

Бекъм редовно гледа срещите в Стейпълс Сентър, като обикновено води със себе си и своите синове. Сега това не беше така и на английския национал определено му бе скучно.

В един момент Дейвид бе уловен как разменя ръчния си часовник с този на Гордън и започва да разглежда този на готвача, вместо да гледа срещата от Лигата на Извънземните.

Гордън Рамзи, който е главен готвач на Великобритания и е телевизионна знаменитост, е добър приятел на Бекъм, който наскоро му подари куче, подарък от съпругата му Виктория Бекъм.

Любопитен факт е, че неприлично богатият Рамзи бе избиран за един от най-неприятните хора на Острова в класация, в която Дейвид Бекъм пък бе определен за модел на подражание на децата.