Киърън Гибс ще се присъедини към Интер Маями, когато договорът му с Уест Бромич изтече в края на настоящия сезон. Контрактът на 31-годишния защитник с отбора от Мейджър Сокър Лигата на Северна Америка ще бъде за два сезона и половина. "Той ще остане при нас до края на шампионата", заявиха от Уест Бромич.

Бившият английски национал Гибс, който е юноша на Арсенал, изкара повече от десетилетие в клуба от Северен Лондон. С "артилеристите" бранителят спечели три пъти купата на Футболната асоциация. Гибс има десет изиграни двубоя с екипа на Англия. Уест Бромич заема 19-то място в класирането във Висшата лига с актив от само 18 точки.

Киърън Гибс премина при "дроздовете" от Западен Мидландс през 2017 година. Интер Маями е собственост на Дейвид Бекъм и завърши на десета позиция в Източната конференция на Мейджър Сокър Лигата през миналата кампания. Властите в САЩ разследват Интер за предполагаемо нарушение на правилата за изплащане на заплати след трансфера на френския халф Блез Матюиди от италианския Ювентус.