Противно на призивите на Английската футболна асоциация, която подкани феновете да подкрепят Трите лъва в двубоя срещу Израел, контузеният Дейвид Бекъм няма да бъде на Уембли, а удобно ще се настани в креслото си и ще гледа съотборниците си по телевизията. Халфът на Лос Анжелис Галакси потвърди, че няма да играе и в мача срещу Русия в сряда.

 

„Разбира се, че съм разочарован, че няма да се включа към състава на Англия, но желая на момчетата всичко най-добро”, каза Дейвид Бекъм.

 

„Определено имаме достатъчна класа, за да постигнем добри резултати срещу Израел и Русия и въпреки това аз не съм най-добрият фен и ще насърчавам момчетата от вкъщи.”

 

„Да се възстановиш и тогава да се контузиш отново е много разочароващо, но ще направя всичко, което мога за да се завърна скоро”, каза още бившият играч на Реал и Манчестър Юнайтед.

 

Отсъствието на Бекъм не е единственият проблем в халфовата линия на Стив МакЛарън. Франк Лампард пропукска мача срещу Израел, а Стивън Джерард най-вероятно ще играе на инжекции.