Капитанът на английския национален отбор Дейвид Бекъм твърди, че няма проблеми с бившия си наставник в Реал Мадрид Фабио Капело и е нетърпелив отново да работи с него.

61-годишният Капело стана селекционер на Англия преди броени дни. Бекъм бе временно изваден от състава на Реал от италианеца, след като обяви намерението си да напусне клуба и да отиде в Лос Анджелис Галакси преди края на сезона.

„Фабио е един от тези треньори, които играчите искат да видят начело на своите отбори. Надявам се, че влизам в плановете му. Мисля, че той ще е отличен треньор за нашия национален тим”, каза Бекъм в интервю за ББС.

„Отношенията ни в Реал не бяха винаги гладки. Но, когато трябваше, той ме върна в отбора, а едва ли щеше да го направи, ако не вярваше в мен. Решението му ми помогна да завърша кариерата си в Реал по подобаващ начин. Бях огорчен, когато разбрах, че са го уволнили. Все пак той донесе шампионската титла на отбора. Мисля, че е голяма придобивка за Англия. Всеки иска да работи с успешен треньор. А Капело е именно такъв”, добави още Бекъм, който има 99 мача с националната фланелка.