Звездата на Евертън Лейтън Бейнс смята, че мениджърът на тима Роберто Мартинес трябва да продължи да инвестира в нови играч, за да може отборът да догони водещите тимове във Висшата лига.

Според английския национал наставникът в момента е стартирал период на преход от един игрови стил към друг, който ще помогне на „карамелите“ да се изкачват в таблицата. „Мениджърът дойде с много амбиции и той говори за целта си да откара този клуб едно ниво по-високо от това, което в момента заемаме“, отчете Бейнс, който вчера подписа нов договор до 2018 година.

„Винаги сме се справяли добре, но никога не сме успявали да постигнем целите си. Мартинес иска да направи тази стъпка. За да се случи това обаче, трябва малко да променим стила си. В момента извършваме лек преход, но ако подобрим да се подобряваме, ще започнем да се борим за места по-нагоре в класирането. Сигурен съм, че мениджърът ще продължи да инвестира в нови играчи и да подобрява състава. Това правят всички други всяка година и според мен Мартинес трябва да получи шанс да ни направи по-добри. За това ще се нуждае от пари“, допълни Бейнс.