Тимът на Уелс притежава нужното, за да поднесе сензация, като постигне положителен резултат срещу Англия в предстоящата европейска квалификация в събота, уверен е лидерът на драконите Гарет Бейл.

Уелс загуби и трите си стартови мача в групата, в която е и България, но тимът вече е с нов треньорски щаб и Бейл смята, че стилът на Гари Спийд и традиционното противопоставяне между двата тима могат да помогнат.

“В отбора цари увереност за това, че можем да поднесем сензация. На някои това може да им е смешно, но ние вярваме, че имаме достатъчно добри играчи в отбора. Напълно сме готови за мача с Англия“, заяви крилото на Тотнъм пред репортерите.

“Вече се шегувах по този повод с Джърмейн Дефо и Майкъл Доусън (негови съотборници в Тотнъм) и в събота ни чака отличен мач. Надявам се, че до победата ще стигнем ние.”

“Повечето от нас не са играли никога срещу Англия и това ще бъде отлична възможност да проверим силите си на високо ниво, ще ни помогне да стоим по-твърдо но краката си в бъдеще“, смята Бейл.

Оптимистичното изказване на Гарет Бейл приключи с думите, че е настанало време Уелс да печели срещи и мачът с Англия е отличен шанс за това.