Гарет Бейл си е взел сантиментално довиждане с досегашните си съотборници в Тотнъм преди вероятния му трансфер в Реал Мадрид, съобщава вестник "Сън".

Уелският национал се е подписал на фланелките на колегите си в петък, малко преди тимът да отлети за Монте Карло за контролата с Монако днес. Бейл няма да играе в нея заради контузия, а има вероятност и да пропусне проверката на Уелс с Ирландия в Кардиф на 14 август. Президентът на Тотнъм Даниел Леви ще седне на разговори с колегата си в Реал Флорентино Перес в средата на следващата седмица в Маями, твърди "Таймс". Реал са във Флорида, където Леви има къща.

Мадридчани искат уелсеца в състава си преди първия мач от сезона в Ла Лига срещу Бетис на 18 август. Леви държи на трансферна сума от 105 милиона паунда, докато Реал се надява да се разберат за 85 милиона плюс Фабио Коентрао. Във всеки случай сделката изглежда, че ще е световен рекорд, подобрявайки привличането на Кристиано Роналдо за 82 милиона през 2009 година от Манчестър Юнайтед. /БГНЕС