Мениджърът на Челси Аврам Грант заяви, че според него всички отбори от „голяма четворка” на Англия ще губят точки. Преди двубоя на „сините” от Лондон срещу Арсенал наставникът изрази увереност, че неговият отбор има всички шансове да се поздрави с крайния успех.

„Срещу Манчестър Юнайтед ни беше много трудно. Сега ние изглеждаме добре на терена, дори по-добре отколкото преди мача с „червените дяволи”. Всички освен Дрогба, Балак и Карвальо са на разположение за този мач”, каза треньорът на Челси.

„В стартовия състав ще има само играчи, които се намират в момента в най-добрата си форма. Ашли е страхотен футболист, който ми е нужен и ще играе. Той има достатъчно опит, за да се справи”, добави още наставникът.

Предстоящият мач ще бъде първият за Аврам Грант, откакто той подписа четиригодишен договор с ръководството: „Ще продължа да работя на максимума на възможностите си, независимо от това колко време ни остава – година две или пет.”

„Всички отбори в голямата четворка ще губят точки. Арсенал имаше страхотна серия, но няма нищо чудно в това, че тя приключи”, каза още Аврам Грант.