Мениджърът на Уест Хем Аврам Грант заяви, че със сигурност остава начело на тима от Лондон и възнамерява да изпълни четиригодишния си договор с "чуковете".

Отборът на Грант не успя да вземе даже и една точка от началото на сезона, а английската преса вече започна да съобщава, че съсобствениците на тима Дейвид Голд и Дейвид Съливан обмислят дали да не потърсят заместник на израелеца.

55-годишният Грант обаче заяви: "В тези историята няма никаква истина. Аз разговарях със собствениците и те знаят къде се намираме. Когато поех работата тук аз знаех, че ще бъде трудно. Те пък поеха тим, който имаше огромни дългове и първата задача бе да се запази финансовата стабилност. Ние се разбрахме, че през първия сезон целта ще бъде оставане в лигата. Това е нашата цел. Аз искам да изградя нещо тук. Нещо, от което да се гордея, защото Уест Хем е велик футболен клуб. Подписах договор за четири години, защото споделям визията на собствениците. Те също са отговорни хора. От такива хора имаше нужда Портсмут. Никой не е щастлив от факта, че нямаме точки. Картината може да не е добра, но нещата ще стават все по-добри. Знам, че ще успея в Уест Хем".