Мениджърът на Челси Аврам Грант заяви, че мачът срещу Евертън е един от най-добрите изиграни от „сините”, но загубата на две точки е разочароваща. Срещата от 12-я кръг на английската Висша лига завърши при резултат 1:1 с изравнителен гол на Тим Кейхил в 89-та минута.

„Да, разстроен съм от резултата, винаги е така, когато съперникът ти успее да вкара в самия край на мача, особено когато отборът ни показва страхотна игра. Те имаха само един шанс да вкарат, а ние – много. Доволен съм от играта на момчетата, но съм разочарован от крайния резултат”, каза Аврам Грант.

„Всички нападатели имаха възможност да отбележат, тъй като играхме много добре, макар че на защитата не й е лесно. Това обаче беше един от най-добрите ни мачове през сезона, нямахме почти никакви проблеми, с изключение на резултата”, допълни израелецът.

„Изгубихме две точки, това е много неприятно, защото искаме да побеждаваме във всеки мач. Много искахме да спечелим днес, още повече, че бяхме по-добрият отбор през целия мач”, каза още Аврам Грант.

„Хората обаче обичат футбола точно за това, тъй като може да създаваш голови положения, да си по-добрият и накрая другият тим да вкара”, завърши Грант.