Нападателят на Уест Хем Дийн Аштън се завърна на терена и вкара 11 гола през този шампион, след като заради счупен глезен не игра през целия минал сезон.

Със задна ножица Аштън вкара гол красавец срещу Манчестър Юнайтед и се заговори за интерес на червените дяволи към него, но самият той изглежда предпочита да гарантира бъдещето си на Уптън Парк, вместо да мисли за трансфер.

„Доколкото знам, ще бъда в Уест Хем, но тревожното е, че от клуба все още не са говорили с мен и не знам дали ще остана”, каза голадцията на чуковете.

„Искам да говоря с клуба за бъдещето си. Просто искам да знам, какво ще се случи с мен. Очевидно беше, че трябваше да се докажа, след като дълго време бях контузен и усещам, че го направих.”

„Уест Хем е отборът, за който играя и искам да говоря с клуба, защото наистина се забавлявам тук и това всичко, за което мисля.”

„Много беше написано за мен, но нещото, за което повече съм разтревожен е това, какво Уест Хем мисли за мен. Това ме ласкае, но не трябва да се отделя толкова много на написаното във вестниците”, каза Аштън за интереса на Ман Юнайтед към него.