Защитникът на Челси Ашли Коул, прочул се повече с изявите си в леглото, отколкото на терена, измисли нов път до сърцето на съпругата си Черил. Бранителят изневери на половинката си, след което бе разкрит позорно, но все пак красавицата намери сили да му прости. Черил обаче все още държи на решението си да не прави секс с Ашли, като двамата дори спят в различни стаи на имението си.

Господин Коул е измислил начин да умилостиви любимата, като дори се надява секс забравана да отпадне на планираната от него романтична почивка на Карибите. Английският национал е решил да заведе Черил на Бахамските острови през юни и там да се опита да оправи нещата. Въпреки че обяви публично, че е простила греховете на съпруга си, брюнетката все още не може да преживее драмата и рядко говори с Ашли.

И двамата бяха изловени от папараците без венчалните си халки напоследък, като приятелите на Черил дори смятат, че тя може да откаже да замине за ваканция с Коул.

Близък до семейството разкри пред „Сън”: „Ашли се чувства много зле през последните месеци, а Черил наистина го кара да плаща скъпо за прегрешението си. Той смята, че почивката може да обърне нещата и да започнат на чисто. Той дори се надява да отпадне секс забраната.”

Най-трудната задача за Ашли като че ли ще бъде изобщо да убеди Черил да тръгне с него. Футболистът все пак има резервен план, ако тя откаже да потегли към островите. План Б включва уединен престой в тайно имение в Сен Тропе.

Приятел на Черил разказа: „Тя прие Ашли обратно, защото го обича. Но все още й е трудно да преглътне изневярата и да забрави. Въпреки че живеят заедно, не се държат като съпруг и съпруга и спят отделно. Ашли все още трябва да свърши доста. Черил може да не се съгласи да тръгне на пътешествие с него. Той трябва да измине дълъг път, преди да се върне в сърцето й, както и в леглото й.”