Президентът на Нюкасъл Майк Ашли е готов да направи компромис и иска на всяка цена да върне в отбора легендата Кевин Кийгън, който преди няколко дни напусна поста мениджър, заради скандалната трансферна политика на отбора и неразбирането с боса на „свраките” и изпълнителния директор Денис Уайз.

След като Ашли не успя да намери заместник на Кийгън и „удари на камък” в преговорите с Густаво Пойет, Пол Инс и Фатих Терим. Сега президентът на Нюкасъл е готов да се помири с бившият английски национален селекционер още повече, след като „свраките” претърпяха сериозна загуба като домакини от Хъл Сити.

Кевин Кийгън иска да има пълен контрол над нещата случващи се в клуба и да не се допитва постоянно до Уайз, с когото не се разбира.

През седмицата президентът на Нюкасъл Майк Ашли бе в Ню Йорк и според английските медии е много вероятно да е търсил купувач на неговите акции, тъй като феновете се обърнаха директно срещу боса на „свраките”, който за повече от седмица не успя да намери заместник на Кийгън.