Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отказа да се съгласи с песимистичните изказвания на своя футболист Месут Йозил по отношение битката за титлата. Френският специалист дори си позволи да заяви, че не му харесва да чува подобни мнения.

Преди дни германският плеймейкър на „топчиите“ обяви, че тимът сам е опропастил шансовете си да се бори за шампионския трофей във Висшата лига. Той също така препоръча на клуба да помисли за сериозни инвестиции в нови футболисти след края на сезона.

„Няма как да приветствам такива изявления, защото ние сме длъжни да вярваме. Няма значение дали шансът ни е само 1 процент – ние трябва да вярваме. Ще имаме реален шанс да се борим за титлата, само ако си повярваме“, коментира Венгер.

„Най-лошото за нас ще е да загубим надежда. Ако направим добра серия, всичко е възможно. Трябва да се уверим, че ще играем със страст до края. Това е най-добрият начин да си върнем подкрепата на феновете.“

„Стресът вече става по-сериозен, а Лестър се намира в много силна позиция. Въпреки това те все още могат да загубят. Единствената пътека пред нас е да продължим със силни изяви“, добави Венгер.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS