Пореден секс-скандал с английски футболисти е на път да се разрази на Острова. Авторитетното издание „News of the World” разкри за съществуването на видеоматериал, изобразяващ английският национал Майка Ричардс, който участва в секс оргия с младо момиче и свой приятел, който според изданието е друг футболист от Премиършип.

Видеото е заснето именно от втория футболист, а мястото на случващото се е хотелска тоалетна. По думите на изданието, което се е сдобило с материала, записът е „шокиращ” и „извратен”, а Ричардс е описан като „животно”.

В клипа, най-добрият млад играч в Англия, извършва полов акт с момичето, а в същото време приятелят му го заснема, докато получава орална любов от тийнеджърката. След това Ричардс, който е съотборник на Мартин Петров и Валери Божинов в Манчестър Сити, премества камерата върху своите интимни части.

Младата девойка, която е брюнетка не спира да задоволява футболистите през целия запис, който продължава 87 секунди.

Смята се, че видеото е заснето в Манчестър преди около пет седмици, по времето, когато англия сензационно отпадна от Европейското първенство след загуба от Хърватия на „Уембли”.

„Майка и неговият приятел се хвалят с това, което са направили с момичето, те смятат, че това е смешно. Може да кажете, че и двамата обичат това видео”, заяви приятел на футболистите пред изданието.

„Повечето от приятелите ми имат записа на телефоните си. Но не може да кажете, че те се държат с момичето като с парче месо. Дори, когато телефонът звъни, те не спират – просто се забавляват и продължават. За тях това е просто поредното момиче”, обяснява приятелят.

Това е поредният скандал с английски футболист в последните седмици. В края на ноември бе разкрит друг потресаващ случай, когато играч на „трите лъва” е правил секс с непозната жена в складовите помещения на нощен бар, а в същото време Джон Тери е танцувал със стриптизьорки, въпреки контузията на крака си. Пияният Тери дори се е изпикал по средата на заведението пред смаяните погледи на останалите посетители.

В началото на седмицата пък футболистът на Манчестър Юнайтед Джони Еванс бе арестуван по обвинения за изнасилване.