Неделният ден ще предложи големи емоции за феновете на английския футбол. Преди финала за Купата на Лигата между Ливърпул и Манчестър Сити от 18.30 часа, в 16.05 е време за английска класика. На "Олд Трафорд" Манчестър Юнайтед приема Арсенал във важен двубой и за двата тима.

Двубоят можете да гледате в ефира на Diema Sport, както и онлайн на Gong Play.

"Червените дяволи" поеха глътка въздух с победите над Шроусбъри и Мидтиланд в последната седмица, но сега момчетата на Луис ван Гаал трябва да подновят борбата си за място в топ 4, а задачата не изглежда никак лека.

След инфарктната победа на Лестър над Норич в събота, Арсенал отново изостава с 5 точки зад "лисиците" и "топчиите" ще опитат да останат максимално близо до изненадващия лидер.

Давид де Хеа се завръща в игра за Ман Юнайтед, но под въпрос са Антони Марсиал, Крис Смолинг и Камерън Бортуик-Джаксън. Антонио Валенсия и Аднан Янузай са възстановени, но най-вероятно няма да играят в неделния мач.

Арсен Венгер пък най-вероятно ще трябва да се справи без Окслейд-Чембърлейн, който има контузия на коляното. В последния момент ще се реши за участието на Габриел, а в лазарета остават Джак Уилшър, Санти Касорла и Томаш Росицки.

Арсенал не е спечелил нито един от последните си 8 гостувания на "Олд Трафорд" в Премиършип, а победата на "топчиите" над Юнайтед по-рано през сезона сложи точка на серия от 8 мача без победа за тима на Арсен Венгер срещу "червените дяволи".

Също от 16.05 часа Тотнъм приема Суонси в друг важен мач за битката в челото. Двубоят ще бъде излъчван директно по Diema и онлайн на Gong Play.