Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Андрю Коул заяви, че Димитър Бербатов има всичко необходимо да замени подобаващо Уейн Рууни през следващите три седмици.

Коул заяви за клубната телевизия на Юнайтед: "Уейн е истински хит този сезон, но без него ние победихме Болтън с 4:0, а Бербатов бе човекът, който вкара два от головете. Аз смятам, че той игра изключително добре. Въпреки че Челси са съвсем различен тим, съботния мач може да бъде двубоят, в който Берба да покаже малко от своята магия, а хората да се обърнат и да кажат - Точно заради това платихме 30 милиона паунда за него. Аз съм сигурен, че той е човекът за Юнайтед".

Запитан дали Федерико Македа и Маме Бирам Диуф могат да заменят Рууни, легендарният голмайстор отговори: "Те са все още едни млади момчета, които се учат. Не смятам, че мениджърът ни си е представял, че ще се стигне до ситуация, в която ще трябва да разчита на тях постоянно".

Коул завърши с думите: "Разбира се, когато не можеш да разчиташ на нападатели като Рууни и Оуен, хората започват да се питат кой ще бележи голове. За мен лично, това е Димитър Бербатов!".