Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че полузащитниците Юрий Жирков и Джо Коул няма да започнат като титуляри в съботната среща от Премиършип срещу Уигън.

На 23 септември сините се справиха с Куинс Парк Рейнджърс с 1:0 в среща от третия кръг на Купата на лигата. Дебют в официален мач за тима направи руският национал Юри Жирков, който бе контузен, а след осем месечно отсъствие в игра се завърна Джо Коул. Според британската преса двамата са били най-добрите в този двубой.

„Много щастлив за Джо, защото след осем месеца отсъствие е трудно да се играе така, както той игра срещу Куинс Парк Рейнджърс. Той е в много добра форма”, заяви италианският наставник.

„Юрий пък имаше друг здравословен проблем, но той игра чудесно един час, което значи, че е в добра форма. Той е изключително динамичен играч, а трябва да добавя и че е само на 70% от своето идеално състояние.”

„И двамата ще пътуват за гостуването ни на Уигън, но ще останат резерви. Ако е необходимо и двамата са в състояние да играят, ще ги използвам в течение на срещата”, обясни Анчелоти.