Проблемният нападател на Манчестър Сити Марио Балотели е провел дълъг разговор с мениджъра си Роберто Манчини, в който двамата са изгладили противоречията помежду си. Това потвърди агентът на играча Мино Райола, който представлява и звездата на Милан Златан Ибрахимович.

Балотели и Манчини се познават много добре от предишния престой и на двамата в Интер, като още тогава младият италианец имаше лошия навик да предизвиква треньора си. Последната капка обаче бе червеният картон на 21-годишният футболист при поражението от Арсенал през уикенда, а след мача мениджърът на „гражданите“ заяви, че Балотели повече няма да играе с фланелката на клуба от Манчестър и най-вероятно ще бъде продаден през лятото.

„В момента съм в Манчестър, но не за да правя трансфери. Говорих с Марио и Манчини, ситуацията беше малко напрегната, но сега всичко е доста по-спокойно“, сподели Райола. „Марио разбира грешките си. Той е специален във всяко отношение, понякога взима неправилни решения, но в никакъв случай те не са умишлени. Феновете на Сити го поставят под огромно напрежение, но клубът не възнамерява да го продава“, допълни агентът на Балотели.

„Той все някога ще порасне – дали сега или след 1-2 години. Ако някога напусне Англия, той ще го направи като победител“, завърши Райола.