Нападателят на Кристъл Палас Емануел Адебайор за пореден път доказа, че не таи нито капчица любов към бившия си тим Арсенал. Тогоанецът, който влезе в игра по време на неделното дерби от 34-ия кръг на Висшата лига, заяви, че се е смял на освиркванията, с които „Емиратс“ го посрещна.

32-годишният таран се раздели по не много красив начин с „топчиите“ преди време, като досега нито веднъж не пропусна повод да ги подразни. Доста запомнящ беше неговият спринт през целия терен, за да отпразнува свой гол за Манчестър Сити пред най-горещите привърженици на Арсенал.

Затова не е чудно, че мнозина го освиркаха през уикенда, докато той загряваше преди смяната си. „Не за първи път излизам да играя срещу Арсенал на „Емиратс“. Можете да видите, че докато бях отстрани и загрявах, феновете ме освиркваха. Аз просто им се смеех. Не бих казал, че съм свикнал, защото не е добре да привикваш към подобни неща“, каза Адебайор.

„За мен най-важното е да завършвам всеки ден в позитиввно настроение, като съм щастлив за постигнатото в кариерата ми. Трябва да забравям всичките хейтъри. Всички фенове на Арсенал ме освиркаха, а като върна лентата, разбирам къде нещата се объркаха, но просто има неща в живота, които отдавна са в миналото.“

„В крайна сметка, беше забавно.Трябва да съм доволен. Ако не съм, значи нещо не е наред“, добави ветеранът.