Руският милиардер Роман Абрамович очевидно е влюбен до уши в своята приятелка Дария Жукова. Целият свят разбра това от папарашките снимки от яхтата на собственика на Челси, публикувани днес в английските таблоиди.

Абрамович не успя да устои на задните части на новата си любов и я захапа, докато младата брюнетка се качваше по стълбичките на луксозната му яхта „Екстазеа”, акостирала на пристанището в Густавия, на карибския остров Сейнт Бартс.

Според медиите на Острова, Абрамович и Дария са се спрели на това прекрасно кътче, за да търсят къща, която да закупят. Двамата дълго разглеждаха имоти и брошури в слънчевия курорт.

Госпожица Жукова не може да се оплаче, че е израснала в бедност, и също има солидна банкова сметка. Баща и Александър, също както настоящия й приятел Абрамович, натрупал милиони от петролни сделки през 90-те години на миналия век.

Сейнт Бартс е едно от най-популярните места за почивка на знаменитостите. Кели Бруук и Били Зейн прекараха празниците там, както и Дъстин Хофман. Стивън Спилбърг и Дензъл Уошингтън също пристигнаха на острова, за да отпразнуват Нова година на топло.