Собственикът на Челси Роман Абрамович днес е имал среща с играчите във връзка с уволнението на мениджъра Жозе Моуриньо в четвъртък. Той е държал кратка реч по време на заниманието, като с него е имало специален преводач. 

Милиардерът е уверил футболистите, че в никакъв случай не е искал да уволни Специалния, но се е решил на този тежък ход, защото "сините" са само на точка над зоната на изпадащите. 

Интересното е, че Абрамович и Моуриньо са се засекли на базата на клуба, когато португалецът е отишъл да си събере нещата. Според очевидци, между тях не е имало лоши отношения. Малко след това руснакът е имал среща с Гуус Хидинк, който се очаква да поеме клуба до края на сезона. 

"Искам да знам всичко около състоянието на отбора, преди да дам отговора си. Интересува ме най-вече спортно-техническата част и искам да събера достатъчно информация за нея, колкото се може повече."

"Не знам кога ще мога да дам отговор на Абрамович. Може да ми отнеме часове, може да ми отнеме и дни, за да кажа "да" или "не". Все пак едва вчера се разделиха с Жозе и нещата са още пресни. Иначе винаги е много забавно да се върнеш в Премиършип", сподели Хидинк. 

Днес холандецът беше засечен в хотел в Лондон, като се смята, че там е имал среща с руския милиардер и на нея се е обсъждала възможността да поеме лондончани.