Половинката на нападателя на Тотнъм Питър Крауч – Аби Кланси, продължава да страда заради палавия футболист. Английските таблоиди публикуваха снимки, на които русата красавица не изглеждаше във форма или по-точно бе отслабнала изключително много.

Вероятната причина за това са излезлите на бял свят афери на нападателя. Английският национал бе разкрит, че е спал с непълнолетна проститутка през юли, което накара Кланси да махне за известно време годежния си пръстен. След това в медиите се появиха информации и за други негови похождения.

След като научи за изневерите Аби започнала да слабее от мъка, а според специалистите е загубила и свежестта си.

Изданията не пропускат да отбележат, че ако футболистите продължават по същия начин, повечето от тях ще останат без съпруги и приятелки. През подобни драми минаха Тони Тери, Колийн Рууни и други.

Всъщност Аби вече се върна при Крауч, но според запознати отношенията им са доста хладни. Излъганата половинка не успя да се примири с изневярата, дори и след признанията на проститутката Моника Минт, която заяви, че е била изненадана, че играчът се е съгласил на изневярата. Жрицата на любовта разкри още, че ако тя е била на мястото на Крауч никога не би изменила на такава красавица като Аби Кланси.