Питър Крауч успя да отбележи хеттрик, но със сигурност не такъв, какъвто би искал, особено в момент, в който се опитва да се сдобри с годеницата си Аби Кланси след разкритията, че е правил секс с непълнолетна проститутка.

 

Нападателят се опитва да умилостиви красивата си приятелка, която бе на път да му прости, но шансовете за това драстично намаляха, след като се появиха снимки на Крауч, в които той е в доста близки отношения с поне три други жени.

 

Дългучът бе сниман да се натиска с две блондинки по време на бурна нощ във френската Ривиера и то докато бе на романтичната си ваканция с Кланси.

 

Според информациите на английските медии, Крауч се е целувал с двете жени, а трета блондинка го нарече „сексуално чудовище”, тъй като постоянно флиртувал и й досаждал в дискотеката.

 

Смята се, че Крауч е много притеснен от възможността още жени да обявят за аферите си с него.

 

Снимките с очевидно пияния Крауч са снимани в малките часове на 7 юли, като малко по-рано Аби Кланси се е прибрала в Лондон за участие в телевизионно предаване. Нападателят без никакви притеснения се пробвал в една вечер и с трите блондинки, две от които му „вързали”.

 

Само 10 дни по-късно пък Крауч бе на парти в Мадрид, където преспа в 19-годишната проститутка Моника Минт.

 

След последните разкрития, моделът Кланси отново свали годежния си пръстен за 200 000 паунда, който тъкмо бе сложила отново след първия скандал.

 

Източник на „Дейли Мейл” споделя, че ‘Аби говори с Питър и изглеждаше, че тя ще му прости. Но сега, тя не знае, какво да прави. Тя не може да му вярва’.

 

Снимки на Крауч и неговите завоевания можете да видите ТУК!