Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил призова феновете да престанат с мрънкането и протестите си, защото това лято тимът ще има 95 милиона паунда за трансфери. Босът на „червените дяволи” бе категоричен, че сър Алекс Фъргюсън ще има колкото си поиска средства, за да привлече необходимите футболисти в състава си. Мениджърът вече намекна, че може да вземе само едно голямо име, след като подписа с Крис Смолинг и Хавиер Ернандес. Карим Бензема и Давид Силва са следени от Юнайтед, а Гил обяви, че пари за тях има.

„Пари определено има. Финансовите резултати показват, че разполагаме с около 95 милиона паунда. Не сме ограничени от нищо,” заяви Гил. „Можем да инвестираме в играчи, в тренировъчни игрища, или в стадиона.”

„Онези, които продължават да протестират и сега, няма да променят мнението си, дори да спечелим Шампионската лига три пъти поред. Не можем да искаме повече успехи, от тези, които постигнахме в последните няколко години. Но тези хора просто никога не са доволни,” завърши Дейвид Гил по адрес на феновете, стартирали кампанията „Зелено и златно”, против собствениците Глейзър.