Логан Пол се предаде по време на ожесточена тренировка с Израел Адесаня, точно след като подписа с шампиона на UFC за неговата напитка Prime.  Звездата от YouTube и брат на Джейк Пол,  се свърза с Адесаня и Александър Волкановски за тренировки в Пуерто Рико.

И Пол се оказа в известно затруднение, след като Адесаня му приложи ключ с крака, принуждавайки американеца да даде знак, че се предава. Мнозина се пошегуваха, че това е първата победа със събмишън на Адесаня в битка за титлата.

Всичко това се случи, след като новозеландецът и кралят на UFC в категория перо Волкановски, сключиха сделка с Пол и Прайм на KSI. Пол накара феновете да бъдат смаяни от трансформацията на тялото му, след като позира за снимка с двойката шампиони на UFC.

Той винаги е бил в добра форма, като се е борил на добро ниво в училище. Ютубърът наистина трансформира тялото си, когато се обърна към бокса през 2018 г., за да се бие с онлайн съперника KSI – мач завършил наравно.

След това те станаха професионалисти година по-късно за реванша си, който KSI спечели с разделно съдийско решение. Двамата вече са добри приятели и бизнес партньори след стартирането на тяхната компания за напитки Prime.