Едно от най-дългоочакваните събития в света на бойните спортове дойде. UFC267 предлага изключително вълнуващи боеве, които ще може да проследите в ефира на MAX Sport 2 тази вечер от 21:00 часа , директно от мястото на събитието „Етихад Арена“ в Абу Даби.

Първият двубой в главната карта обещава зрелище в полутежка категория. Набиращият скорост Магомед Анкалаев е изправя срещу разклатеният бивш претендент за титлата на UFC в тази категория – Волкан Йоздемир.

След битката между руснака и турчина откриваме друга набираща популярност звезда - Хамзат Чимаев, който ще премери сили с Ли Жианлян.

Добре познатият на българската публика Александър Волков(побеждавал Благой Иванов) ще се изправи очи в очи с коравия поляк Маричн Тибура.

Среща №4 предлага пореден руски боец, около когото има силен отзвук последните години. Става въпрос за един от най-доверените хора на Хабиб Нурмагомедов - Ислам Махачев, който ще излезе в октагона срещу Дан Хуукър, който се би само преди месец на UFC266, където победи Мохамад Насрат.

В най-дългоочакваните битки, които са заложени като последни в програмата ще бъдат заложени две титли. Пьотр Ян се изправя срещу американеца Кори Сандхаген в двубой за титлата в категория петел.

Главната битка за вечерта идва от една от най-интересните дивизии в UFC – полутежка. Шампионът Ян Блахович, който в последните си пет срещи има пет победи ще защитава колана си срещу опитният бразилец Гловър Тейшейра, който също има пет победи при последните си пет влизания в октагона.