Хорхе Масвидал се подигра със съперника си в UFC Конър Макгрегър, като си прочисти рана на крака с уиски марка Proper 12. Масвидал продължава да настоява за сблъсък с ирландеца докато бившият шампион в две категории е на път да се завърне, след като счупи крака си миналия юли. В последния си опит да предизвика Макгрегър, Масвидал се изгаври с марката уиски, която е собственост на ирландеца.

Успехът на уискито на Макгрегър го изведе до №1 в списъка на Форбс за най-добре платените атлети миналата година. Той продаде своя дял в Proximo Spirit за 125 млн. паунда, но Масвидал използва алкохолната напитка и я заклейми като „евтин боклук“.

„Имам малка рана на крака. Порязах се докато скачах в басейна. Не зараства, защото не спирам да тренирам. Трябваше да използвам нещо да я промия и понеже нямахме нищо, брат ми излезе с отлична идея – да използваме този евтин боклук. Някой даже го раздава на улицата. Сигурно ще подейства бързо, защото това не става за нищо друго. Евтино уиски“, казва Масвидал в клипчето разпространено в Инстаграм.

Американецът мисли, че среща с Макгрегър ще се превърне в най-големия бой в историята на UFC. Масвидал обвинява ирландеца, че нарочно избягва дуел с него.