Флойд Мейуедър подготвя сблъсък, от който да прибере 9 цифрена сума. Това подклажда слуховете, че е на път да се състои реванш срещу Конър Макгрегър. Американската легенда, известен с прякора Парите за последно,бе на ринга през май, когато доминира срещу бившия си спаринг партньор Дон Муур в осме демонстрационни рунда.

Треньорът на Парите Джералд Тъкър пусна кадри заснети само дни преди боя в Абу Даби. Той твърди, че Мейуедър вече планира битка, която да добави поне 100 млн. към сметката му.

„Аз и Мейуедър, готини, спокойни и събрани“, написа Тъкър. „Винаги една стъпка пред играта. Той подготвяше бой за 8 цифрена сума в Дубай, а месеци по-късно вече планира 9 цифрен хонорар… Магнит за пари“, допълва треньорът.

Мейуедър е на 45 г. и вече имаше три демонстрационни битки след като официално се оттегли от професионалния бокс. Първата беше срещу Теншин Насукава през 2018, преди да се изправи срещу ютубъра Логан Поул през юни 2021. Мейуедър трябваше да се бие с Муур в Дубай, но смъртта на шейх Халифа бин Сайед ал-Нахиан отложи мача със седмица и мача се проведе в Абу Даби.

Непобеденият Мейуедър обяви от тогава, че ще се върне в Япония през септември за сблъсък със звездата от ММА Микуру Асакура. Но FightHype – компания, с която Мейуедър често работи, твърди, че реванш с Макгрегър е в напреднал стадий на преговори.

Мейуедър спечели първата среща между двамата през 2017 г. в 10 рунда, преди да се оттегли след това. За да се случи бой между двамата, Макгрегър трябва да получи специално разрешение от UFC или да изчака договора му с тях да изтече.

Ирландецът, който има 2 мача преди края на настоящия му контракт с UFC, завоалирано отговори на слуховете. Той написа: „Приемам“, допълнено със снимка на негов удар по тялото на Мейуедър.