Големият въпрос след оттеглянето на 30-годишния Конър Макгрегър след оттеглянето му от UFC е защо? Какво стои зад изненадващото решение? Спор с UFC? Многомилионна оферта от WWE? Или нещо далеч по-лошо...?

Такова предположение споделят от авторитетното американско издание "New York Times". Защото се оказва, че жена обвинява Макгрегър в сексуално насилие, а ирландската полиция разследва случая. Информацията е на базата на думите на доста хора, които са въвлечени в случая. Той се е случил през декември в хотел в покрайнините на Дъблин.

Макгрегър е редовен негов гост като винаги резервира вип апартамента. През януари Макгрегър е бил за кратко задържан и разпитан по случая.

Неговата говорителка не отрече за разследването, но категорично отрече то да има общо с оттеглянето му. "Предположението, че днешното изявление за оттеглянето на Конър е свързано с този съд, е напълно погрешно."

Ирландската полиция потвърждава за случая, но не назовава пряко Макгрегър. Разследването е срещу "неназован спортист". Анализират се видео записите от хотела и тепърва ще има повече подробности по случая.

Отива ли Конър Макгрегър в WWE?