Президентът на UFC Дейна Уайт влезе в негативната хроника по Нова година, след като зашлеви шамар на съпругата си по време на празненствата за настъпването на 2023 г. Двамата с жена му Ан празнуваха в Мексико, а случката е записана на видео.

53-годишният Уайт, който има около 500 млн. долара в сметката си, след като изгради империята UFC, е женен за Ан от 26 г. Бракът им бе сключен през 1996 г. и имат три деца.

Те празнуваха идването на Нова година в Ел Скуид Роу в Кабо Сан Лукас. Видеото показва как Уайт казва нещо на съпругата си, а тя му удря шамар. Шефът на UFC отвръща по същия начин, а после двамата се разделят.

TMZ пусна кадри от инцидента в социалните мрежи. Уайт веднага се извини публично на съпругата си.

„С жена ми бяхме навън да празнуваме в събота. За нещастие това се случи. Аз съм един от хората, които винаги казват, че няма никакво извинение за това да удариш жена, а ето ме тук говорейки за това. Ситуацията е ужасна. Срам ме е. Имаме три деца и след като видеото излезе в мрежата показваме на децата си, че сме фокусирани върху семейството си сега. Хората ще имат своето мнение и то сигурно ще е правилно в моя случай. Не трябва да се удрят жени. Никога!“, обяви Уайт.

Съпругата му Ан също бе цитирана от TMZ „Да кажем, че това не му е в природата е малко. Нищо подобно не се е случвало никога до сега. За нещастие и двамата пихме много на Нова година и явно си изпуснахме нервите. Говорихме за това в семейството и се извинихме един на друг“, обяви лейди Уайт.