Бившият шампион на UFC в полусредна и средна категория Джордж Сен-Пиер заяви пред ESPN, че има противник, който може да го върне в октагона.

Канадецът се оттегли официално от ММА, но все пак оставя вратата отворена за евентуално завръщане, като допълни, че това може да стане с двубой срещу световния шампион Хабиб Нурмагомедов. 

„Като състезател, никога не можеш да си удовлетворен от постигнатото. Ако си удовлетворен, значи нещата са приключили. Думата „оттегляне“ не означава нищо днес. Ако мачът е правилният, знаят къде да ме намерят. Опитахме се да организираме правилния бой, но те не искаха и не стана."

"Когато правиш бизнес сделка, можеш да промениш решението си относно нея, но при организирането на двубой нещата са малко по-различни. Когато получиш оферта и я откажеш, всичко е наред, но не можеш по-късно да се върнеш и да кажеш: "О, знаеш ли, промених решението си, ще се бия с теб." Не става така, поне според мен", заяви Сен-Пиер.  

"Преди да се оттегля, предложих на Хабиб да се бием, но от UFC отказаха, така че аз продължих. Не мога просто да чакам."

"Ако всичко върви гладко и всичко в договора е наред, да, бих се бил с Нурмагомедов“, допълни Сен-Пиер.