Големите звезди на UFC Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов направиха поредната серия от войната помежду си. Всичко започна от публикация на ирландеца в социалната мрежа, в която той намекна за хомосексуални наклонности на дагестанския боец.

„Да, стой си в джакузито с други мъже и се опипвайте по краката. Какво, по дяволите, се случва? Как може тази държава да осъжда хомосексуализма, а заключва жените и децата по къщите и ги заставя да вършат само определени дейности? Това е много странно?“, написа Макгрегър.

„Хабиб, ти си пълен позор! Държиш се като суетна страхлива мишка, както и друг път съм подчертавал. Просто потвърждаваш всичко, което съм казвал и преди“, допълни ирландецът в друг публикация, след като първата остана без отговор от Нурмагомедов.

„Опипване на крака? Явно си забравил как те разбих или си пиян и пишеш в „Туитър“? Налагах те удар след удар, разнасях те с хватки от борбата, унищожих те с граплинг, а ти през цялото време хващаше въздуха и накрая се предаде. И накрая, не забравяй собствените си думи: „Това е само бизнес“, отвърна дагестанецът.

След това Конър Макгрегър изтри своите публикации. Минути по-късно той написа: „Ще се видим през юли“, с което намекна, че следващата му битка ще бъде през юли месец.За последно Конър се би януари тази година и победи с нокаут за 40 секунди Доналд Серони.