С тотална доминация Хабиб Нурмагомедов постигна своята 29-а победа в клетката и обяви, че приключва с ММА. Дагестанецът победи Джъстин Гейджи с триъгълник и за пореден впечатли спортния свят. 

"Каква вечер само! Натискът, който Хабиб оказва е невероятен. Той направи всичко, което си поиска. Не вярвах, че ще го задуши във втория рунд, но той го направи. Това е невероятно и все още не е загубил рунд. Не съм говорил с него. Всички сме късметлии, че дори го гледахме тази вечер след нещата, през които Хабиб премина", заяви Дейна Уайт след сблъсъка. 

"Разбрах неща, които не съм знаел. Ще ги чуете и вие. Хабиб е бил в болница със счупен крак 3 седмици преди боя с Гейджи. Хората от неговия щаб ми казаха, че е счупил два пръста и кост в крака. Той не е казвал на никого и мисля, че е един от най-коравите хора на земята. Той е № 1 в света. Той трябва да е най-велик в историята. Кой, ако не Хабиб?", завърши Уайт.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.