Бъдещето на Боби Лашли остава неизвестно, но изглежда, че следващото му начинание няма да е в кеча. Звездата на WWE е готов да се пробва в бокса.

По време на участието си в предаването "Лабораторията с Плаз" (Subhojeet Mukherjee от Ringside News) кечиста с прякора Всемогъщия заяви, че няма търпение да се пробва извън борбата. За тази цел той вече подготвя боксов мач в Лас Вегас срещу съперник, който все още не е обявен.

"Обичам да мога да се насилвам да правя неща, които са абсурдни. Всеки ден си поставям цели", казва той. "Какво мога да направя? Докъде мога да стигна? Колко мога да направя? Искам да пробягам маратон. Ще се опитам да го направя съвсем скоро. Ще се занимавам с жиу жицу, ще се опитам да спечеля световно първенство по жиу жицу. Ще направя боксов мач. Вече говорихме за този боксов мач. Може би ще имам възможност да го направя. Ще се боксирам с някого във Вегас. Имам съперник."

Съобщава се, че договорът на Лашли с WWE изтича скоро, а Дейв Мелцер от Wrestling Observer Newsletter заяви, че е възможно той и MVP да се съберат отново в AEW. Последният му мач в WWE беше през май на събитие на живо във Франция.

Преди да подпише с WWE, 48-годишният борец се състезаваше колежански в Missouri Valley College и беше трикратен национален шампион на NAIA. Опитал се е и в ММА, като е постигнал рекорд от 15-2 като професионалист. Боксът ще бъде още едно ново предизвикателство за Лашли.