Психичното здраве е нещо, което трябва да e на ниво и всеки трябва да се грижи за него, защото никога не знаеш какви решения можеш да вземеш, когато имаш емоционални проблеми. Това се случи с изгряващата звезда на WWE, Амари Милър, който разкри, че почти се е самоубил.

Случката била миналата седмица, както самият той разкри. В публикация, която пусна в профила си в TikTok, Амари Милър разкри, че е направил опит за самоубийство миналата седмица и иска подкрепа от феновете.

Милър, който е изгряваща звезда в WWE, където вече се появява редовно, се разкри пред феновете си, като разказа за проблемите си с психичното здраве и ги призова да говорят, ако когато нещо ги измъчва.

„Не всичко е такова, каквото изглежда, психичното здраве е трудно да се съхрани, всички трябва да говорим, въпреки че знам, че е трудно, обичаме те,  бори се с мен, моля те! Не правя това само за съчувствие, а за да се свържа с вас и да знам, че не сте сами и съм тук за всеки, който има нужда от подкрепа!" коментира той във видеото.