Тайсън Фюри преговаря за завръщане на ринга като кечист. Цинагският цар направи своя дебют в WWE през 2019, когато се сблъска с Браун Строуман на събитие в Саудитска Арабия.

Четири месеца след това Фюри се върна към бокса и победи Деонте Уайлдър, за да вземе титлата на WBC в тежка категория. Тайсън Фюри победи Уайлдър още веднъж през октомври 2021 г. преди да защити колана си за втори път през април, когато брутално нокаутира Дилиян Уайт на стадион „Уембли“.

След онази победа той обяви, че смята да се оттегли от бокса. Наскоро обяви, че срещу 500 млн. би се върнал между въжетата, а мнозина искат да го видят в битка срещу победителя от мача Джошуа – Усик, който е на 20 август в Саудитска Арабия.

Фюри се оглежда за демонстративни мачове и един от вариантите е сблъсък с исландеца Хафтор Бьорнсон, който играе Планината в „Игра на тронове“. Друга възможност е среща с шампиона от UFC Франсис Нгану.

Но според GiveMeSport Фюри ще се върне на ринга като част от WWE. Твърденията са, че това ще стане в събитието Clash of the Castle на 3 септември. Събитието ще се проведе на The Principality Stadium в Кардиф. Това ще е първото шоу на WWE на стадион във Великобритания от 30 г. насам.

Никъде обаче не се уточнява дали Фюри ще се бие като част от събитието или просто ще има роля.