Хафтор Бьорнсон публикува снимка на невероятната си "закуска за шампиони" докато продължава да предизвиква Тайсън Фюри. Тор качи своя снимка в Инстаграм със стиснат юмрук и попита: "Ядеш ли пържола за закуска?" 33-годишният бивш победител в „World strongest man“ се вижда с пържола, яйца, кисело мляко, зърнени култури, плодове и протеинов шейк.

Фенове реагираха на поста, като един заяви: "Той [Фюри] е уплашен и го знае. 501 кг ще му отвинтят главата и го знае." Друг просто беше изумен от порцията и каза: "О, Боже мой". Трети се шегуваха: "Цялата тази храна за закуска просто накара стомаха ми да се обърне." От скоро Тор, станал популярен като героя Планината в „Игра на тронове“, се пробва в бокса и досега е непобеден в четири битки.

Той предизвика Тайсън Фюри за сблъсък на титани тежащи общо над 270 кг.. Циганският цар размени обиди в социалните медии с исландската звезда, казвайки, че е "100% за боя".

Междувременно Фюри отвърна на думите: "Чудя се дали Тор Бьорнсон може да поеме разбиващата ми дясна ръка на тази голяма челюст?" По друг повод той каза: "Тор!! Идвам за теб. Получаваш го, смотльо. Има място само за едно голямо куче и това съм аз!"

Актьорът от "Игра на тронове" е 1,80 м, точно като шампиона в тежка категория на WBC.

Най-голямото име, с което Тор се е срещал в боксов мач, е силният съперник Еди Хол, който той предизвика през май 2020 г., след като счупи рекорда на британеца от 501 кг дедлифт и победи чрез единодушно съдийско решение.