Измина месец от шумната победа на Трайчо Георгиев – Боксьора от Люлин над Рашид Беласа в подгряващ мач на битката Александър Усик – Антъни Джошуа. За пръв път треньорът на българина Аспарух Георгиев – Сочи ще разкрие за номерата на арабите и мениджърите преди и след самата среща. Опит за подкуп, измама с хонорара и некоректно отношение след успеха на Трайчо Боксьора.

Той е бил измамен с хонорара за победата над Рашид Беласа, разкри в ексклузивно интервю за youtube канала Спортната джунгла неговият треньор Аспарух Георгиев.

„Не ни дадоха никакви пари – разказа Аспарух Георгиев. – От други хора разбрах, че Агентите, които уредиха мача, са взели повече пари от арабите и са им обещали да уредят мача.“

Получил ли е Трайчо Боксьора някаква сума за победата? Какво са предприели българинът и неговият треньор, за да си защитят правата? Как арабите са опитали да купят мача? Какви са бъдещите планове на Трайчо Боксьора и има ли шансове да направи нещо в професионалния бокс? Всичко това в цялото интервю за youtube канала Спортната джунгла: