Американският боксьор Дионтей Уайлдър атакува остро Тайсън Фюри заради това, което британецът обяви през октомври, че трети мач между двамата няма да има. За момента световният шампион се подготвя за двубой в началото на декември, като най-вероятно негов съперник ще е Карлос Такам.

Getty Images
33 снимки

„Време е да бъдеш мъж и да спазиш споразумението. Какви са тези ла**а от теб и ще се биеш с Карлос Такам вместо с мен, трябва да се шегуваш“, написа Уайлдър в една от социалните мрежи.

„Когато преживях най-мрачните си дни, казах, че когато се възстановя, ще ви дам заглавието. Като човек, който си държи на думата, сега го правя. Когато битката завърши с равенство, аз ви казах, че ще дам реванш. Знаете, че ми бяха предложени повече пари за мач с Антъни Джошуа, отколкото за втори мач с Фюри. Отново като човек, който си държи на думата, казах, че ще го направя“, добави още той.

„В споразумението за реванш имаше клауза за нов мач. Сега е време да станеш мъж и да спазиш думата си, вместо да се оттеглиш от нашето споразумение. Уплашените хора бягат, а уплашения мъж ще наруши договора“, каза американецът.