Треньорът на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън бе изключително заинтересован от представянето на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър в двубоя срещу Луис Ортис. 
"Бронзовият бомабардировач" нокаутира съперинка си в седмия рунд, въпреки че изоставаше в резултата. 

Сега Уайлдър очаква да проведе реванш с Тайсън Фюри през февруари.

"Вече казах, че Ортис е фантастичен боксьор, но той не е Тайсън Фюри. Освен това забелязах, че в седмицата преди битката с Ортис Уайлдър се държа по различен начин в сравнение с начина, по- който се държеше, когато се би с Тайсън,“ каза Дейвисън.

"Тайсън на 100% му е влязъл под кожата. Определено видях, че това е така, което е напълно разбираемо. Напрежението от големия бой зад ъгъла го застигна. Хората ще кажат, че е изглеждал ужасно, но Уайлдър изчака своя момент и направи онова, което трябваше да направи."

"Определно мощта му е нещо, което не трябва да отписвате. Психически Тайсън е най-силният боксьор, който съм виждал в историята на бокса и той го е доказвал много пъти. Как ще победим Уайлдър? Няма да разкривам идеите си как ще го направим. Но определено няма да направим онова, което Луис Ортис правеше. Моите уважения към него, той се справяше добре, но се успокои и застана на удобна дистанция за Уайлдър. А това е рецепта за катастрофа", заяви Дейвисън.