Тайсън Фюри се  е развихрил в социалните мрежи и сега нападна "плешивото джудже" експерта на UFC Джо Роугън след неговата прогноза, че Циганския цар няма да има "никакъв шанс" да победи Джон Джоунс. Фюри е в серия и от вчера не спира да бълва излияния в социалните мрежи. Първо нахока Усик и Джошуа, после атакува своя промоутър Боб Аръм, че не му осигурява мач през лятото, а сега насочи вниманието си към Роугън.

Американската звезда на UFC предположи, че ако Фюри бъде пуснат в битка с Джоунс без правила, няма как да спечели.

„Ако Джон Джоунс и Тайсън Фюри са заключени в една стая, ще бутна всичките си чипове на черно“, каза Роган в своя подкаст. „Никой не мисли, че Тайсън Фюри може да победи Джон Джоунс в битка. Никой не мисли така, дори Тайсън не мисли така. Искате ли да поговорим за това кой е най-лошият човек на планетата?“

„Тайсън Фюри е невероятен боксьор, но той няма шанс да излезе от тази стая. Нулев шанс. Трябваше да хване Джон незабавно с един удар, а аз просто не виждам това да се случи“.

Фюри яростно отвърна на твърдението, като пусна специално видео.

„И аз също така съм в разцвета на живота си. Аз съм толкова силен и толкова голям, колкото никога преди. Търся да подпиша сделка за десет двубоя. Няма да ходя никъде. Няма да ходя никъде. Идвам за всички вас“, изригна Фюри.

„Аз съм най-лошият човек на планетата. Чух Джо Роугън да казва нещо за мен онзи ден, но бях изключен от всички социални медии, така че не отговорих на малкия пе**л. Чух го да казва, че Джон Джоунс може да ме прецака, ако бяхме заедно в стаята“.

„Не мисля така, нито един мъж не може да ме победи. Ако някога бяхме сами в една стая, каквото и да се случи в стаята, щях да си тръгна аз“.

Джоунс никога не е губил по време на престоя си в UFC и може би се счита за най-великия, участвал някога в промоцията. Въпреки това Фюри също така е непобеден и се смята за един от най-великите в съвременната ера на бокса и дори имаше идеи да се пусне в мач с оттеглилия се от UFC Франсис Нгану.