Конър Бен стана обект на подигравки от съперника му Крис Юбанк Младши, който разкри детайли относно сексуалния си живот преди сблъсъка между двамата. „Битката на синовете“ ще състои на 8 октомври в Лондон почти 30 години след като бащите им се срещнаха в битка от тежка категория.

Като част от подготовката Matchroom Boxing организира среща с двамата и Юбанк Младши разкри любопитни подромности за плановете си да увеличи нивата на тестостерон преди мачовете, в които участва.

„Обикновено преди мач осем седмици не правя секс“, заяви Юбанк Джуниър на своя съперник. „Въздържам се за 8 седмици. Седмица след седмица, колкото помече издържиш, толкова повече тестостерон имаш. Канело, Головкин, те получават 8 седмици, Били Джо Сондърс – 4 седмици. За Конър Бен са достатъчни и две“.

Бен остана като гръмнат от изказванията и отвърна: „Не ме интересува. Никой не се вълнува от сексуалния ти живот“.

Юбанк допълни, че Бен не е на дъното в списъка, защото „За Джейк Пол ще се въздържа само една седмица, така че не си последен, но си съвсем близо“.

Двамата са в различни категории и трява да стигнат тегло от 157 паунда или около 71 кг. В момента Бен се бие в категория полусредна (до 66 кг), а Юбанк трябва да свали от средна (72,5 кг). Всеки от боксьорите ще плати 100 000 долара глоба за всеки паунд над нужното тегло.

Бащите на двамата Найджъл и Крис се биха два пъти първо през 1990, а после и през 1993 г., като Крис Юбанк старши спечели първия мач с технически нокаут, а втория мач бе определен като равенство.