Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи общо 8 минути. Това стана ясно, след като двамата подписаха договорите си за битката, която ще се проведе на 31 юли в Дубай. Битката ще е в 4 рунда от по 2 минути.

Хълк, чието истинско име е Саджад Гариби, прави втори опит да излезе за първи път на ринга, след като уговорената среща с „Най-страшния мъж на света“ Мартин Форд се провали. И двете страни признаха, че имат вина за отпадането на мача.

Гариби, наричан от всички Иранския Хълк заради физиката му, е много доволен, че ще може да излезе на ринга. „Този бой е за да мога да покажа какъв съм. Ще бъда велик шампион за Иран и ще представя моите хора с гордост и уважение. Като спечеля този бой, искам да се пробвам срещу Мартин Форд. Този мач ще се състои“, казва Гариби.

Съперникът му в Дубай е наричан Казахския Титан. Истинското му име е Алмат Бахинович Джуманов. Той определя себе си като „майстор на ММА и самбо“. Твърди, че вдига 150 кг. от лежанка и 300 кг. дедлифт. След като мача бе потвърден, веднага получи името Сблъсъкът на гигантите.

„Много хора казват, че не знаят кой съм“, обяви казахстанецът. „Ще видят на 31-и каква е силата на Казахския Титан. Ще напиша история и това ще е най-зрелищното шоу някога в Дубай“.

 

 Иранецът е истинска сензация в интернет. Има над 1 млн. последователи в Инстаграм. Казахстанецът ще се надява да увеличи своите 24 000 последователи след боя в Дубай.