Савана Маршал знаеше със сигурност след десет рунда, че трябва да си върне шампионския статус. Двукратната олимпийска шампионка и носителка на титлата на WBO в средна категория трябваше да изчака странно съдийско решение, преди да успее да претендира за безспорната титла в супер средна категория. Резултатите от съдиете бяха много раностойни: 95-95,  99-92 и 97-93, като Маршал детронира Франшон Крюс-Дезурн от Балтимор в главното събитие в събота вечер от AO Arena в Манчестър, Англия.

Много талантливата Крюс-Дезурн изпълни свое собствено изпълнение на ринга на националния химн на САЩ, преди да продължи с четвъртия си опит за защита на поне една титла.

И двамете влязоха в сблъсъка, след като загубиха само от шампионката в три дивизии и двукратна олимпийска златна медалистка Клареса Шийлдс. Този момент настъпи при последното излизане на ринга за Маршал, когато отстъпи със съдийско решение в десет рунда на Шийлдс.

Маршал вдигна ръце в знак на победа веднага след звънеца за край на състезанието. Тя трябваше да се изпоти със съдийското решение и се подобри до 13:1 (11 нокаута) и сега е шампион в две категории. Постижението слага край на период от повече от осем месеца без голяма титла в нейно притежание след двугодишния й престой като носителка на титлата на WBO в средна категория, който завърши с тежкия й трилър срещу Шийлдс.

Крюс-Дезурн претърпя първото си поражение от професионалния си дебют. Тя държеше поне една титла в супер средна категория след победата през септември 2018 г. над Марисела Корнехо за пояса на WBC. Тя добави пояса на WBO една година по-късно, а след това и титлите на WBA и IBF в страхотната си победа в десет рунда над непобедената Елин Седерос в техния пълен обединителен двубой на 30 април миналата година в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.