Рой Джоунс - младши не бе доволен от равенството в сблъсъка с Майк Тайсън, но засипа с похвали съперника си след сблъсъка в Лос Анджелис.

Gulliver/GettyImages
35 снимки

"Не съм доволен от равенството, не приемам и не участвам в равенства, не съм задоволен. Майк е страхотен и вече знам защо всички са впечатлени от силата му. Няма значение дали те удря с главата си, или кроше, или ъперкът - всичко боли. Уважавам го и щом е равенство, нека е равенство, означава, че може да опитам да го направя отново", заяви Джоунс.

"Искам да благодаря на всичките фенове, които ме подкрепяха. Майк е страхотен, всички обичат Майк и аз го обичам също. Нека да си почина и да премисля, да поговоря със семейството ми дали те са останали доволни от видяното и как биха гледали на нова битка. Ако преценим, че е добра идея, ще я направим пак", добави още той.

"Да, бях притеснен, че може да ме нокаутира или че ще ме нарани с ударите си, но аз съм боец. Щом сложа ръкавиците, мисля само за това как да се бия", каза Рой, след което изрази почит към загиналата легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт и обясни, че в негова и на "езерняците" чест е излязъл с лилаво-жълти ръкавици.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.