Джейк Пол и Томи Фюри може да се изправят един срещу друг в мач-реванш само пет месеца след първата им битка. Фюри спечели първия двубой с разделено съдийско решение – 76-73, 76-73, 74-75, но трябваше да се помъчи за успеха.

YouTuber-ът Пол призова за реванш веднага след двубоя. Сега изглежда, че желанието му ще бъде изпълнено по-рано от очакваното, като ESPN съобщава, че втора битка може да се проведе още през месец юли. Все още не е определено мястото на двубоя, но треньорът и бащата на Фюри – Джон, призова за реванш в Саудитска Арабия.

Томи заяви, че е убеден, че ще изглежда още по-добре в реванша и ще победи Пол с нокаут, както многократно обеща да направи преди първата битка.

„Вторият мач е нещо, което бих направил, нещо, в което вярвам. Изиграхме само 8 рунда. Готов съм да изляза на ринга за реванш, дължа го на себе си. Вярвам, че в него определено ще го спра. Никога не съм се бил в осем рунда преди, така че просто си малко предпазлив. Но сега знам какво да очаквам“, заяви Фюри пред Good Morning Britainэ.

Въпреки загубата, Джейк Пол остава един от най-големите „разрушители“ на бокса и съперничи на много от най-печелившите в спорта след само шест професионални битки.