Райън Гарсия обяви, че хилядите хейтъри по негов адрес са тези, които го правят по-богат. Те плащат за самолета му и за възможността да постигне големи неща. Този уикенд Гарсия ще се бие с Хвиер Фортуна в лека категория. Мачът е в събота в Crypto.com арина в Лос Аджелис.

Гарсия твърди, че хейтърите са уплашени от успеха, който той е на път да постигне и как е готов да се превърне в един от най-добрите боксьори в света. След боят в САЩ той планира да се изправи през декември срещу Джервонта „Танка“ Дейвис за неговата титла на WBA в лека категория.

Докато мнозина смятат, че Гарсия няма шансове срещу Танка, който има 27 победи от 27 мача с 25 нокаута, Райън мисли друго яче.

„Хората са много объркани. Мислят си, че разни коментари из мрежата са истина. Че не тренирам и не се подготвям всеки ден“, заяви Гарсия. „Те се страхуват от това, което мога да стана. Ще стана звезда. Един от най-добрите боксьори в света. Даже най-добрият. Имам всичко необходимо за това“.

Гарсия показа и новата си татуировка на гърба. Две корони пресечени с огромен меч. Допълни обаче, че все още не е напълно готова.