KSI не пропусна Деня на шегата, без да се пошегува с големия съперник Джейк Пол. "Кошмарът" е съперник с Пол, откакто победи брат му Логан Пол в боксовия им двубой през 2019 г. И не беше впечатлен, когато Проблемното дете обяви, че на 20 юли ще се изправи срещу 57-годишния Майк Тайсън.

За изненада на мнозина се появиха различни новини, според които битката може да се проведе по професионалните правила, като се има предвид, че има разлика от 31 години между двамата.

KSI, гласовит критик на събитието, реши да се превърне в антагонист в социалните мрежи днес, обявявайки собствена битка в комична закачка към Пол.

Той написа: "Връщам се, бейби! Бия се със 75-годишна легенда и бивш шампион. Не се притеснявайте, възрастта не е нищо друго освен число. Джордж Форман удря по-силно и е по-бърз от всякога!“

Плакатът рекламираше състезание с иконата на тежката категория Форман, който сега е на 75 години, но се е бил с някои от най-добрите по време на разцвета си, включително Мохамед Али, Джо Фрейзър и Ивендър Холифийлд.

Също така на макета пишеше: "Без съдии. Пет втори рунда. 150-унции ръкавици. Без нокаут. Не се допускат удари. На живо по Notflix. Стадион "Уембли". 1 април."

Пол все още не е отговорил на плаката, но звездата от YouTube ще се зарадва на опита му отново да разпали съперничеството им. Феновете се надяваха KSI да се включи в надпреварата за среща с Пол на самия ринг, но преговорите зациклиха, въпреки че и двамата бойци вече са загубили от Томи Фюри.

Вместо това Пол обяви, че ще се изправи срещу Тайсън, въпреки опасенията на феновете, след като се появиха кадри, на които боксовата икона използва бастун. Треньорът на Тайсън е обяснил, че легендата е в отлично състояние и е настоял да може да се качи на ринга с Пол.

Това се случва въпреки сериозните здравни предупреждения на лекарите, които се опасяват, че той може да бъде изложен на риск от трайни увреждания, ако боят не се проведе с предпазни средства. Изглежда, че блокбъстърът все пак ще се състои, независимо от съветите, като Тайсън ще спечели 20 милиона долара за излизането си пред 80 000 фенове в Тексас.